Funtastische spelen

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod. Al deze spelen kunnen bij onze partner Masita Soccer Arena (Genk) of een door jullie gekozen locatie gespeeld worden. Bij iedere game staan de opties aangegeven.

Masita Soccer Arena

Enkele spelen kunnen ook tegen een scherp tarief aangeboden worden in verhuur!

 
Bubble Football

Bubbel Voetbal

Op eigen locatie mogelijk

Bubbel Voetbal staat garant voor plezier en avontuur. Je weet je niet wat je te wachten staat tot het eerste fluitsignaal. Dan vliegt iedereen erin en speel je een knotsgek voetbalspel.

Voetbal

Indoor Soccer

 Enkel in Masita Soccer Arena

Een lekker potje ouderwets voetballen. 
Dat kan, in de Masita Soccer Arena zijn er 3 kunstgrasveldjes ter beschikking. Deze zijn voorzien van een boarding zodat de bal het speelveld nooit kan verlaten. Dit houdt de snelheid in het spel.

Foot Darts

Foot Darts

 Op eigen locatie mogelijk

Combineer voetbal met darts en je krijgt Foot Darts: een superleuke variant op het darts, enkel scoor je bij dit spel met jouw voeten! Trap de bal richting het XL dartsbord en probeer zoveel mogelijk punten te scoren. Per beurt krijg je drie kansen.

Pool Ball

Pool Ball

 Op eigen locatie mogelijk

Pool Ball is een XL versie van het welgekende poolbiljart. Net zoals bij Foot Darts, moet je ook bij dit spel scoren met jouw voeten.  Probeer de ballen één voor één te putten in de holes en zorg dat je afsluit met de zwarte bal. Als je mist, gaat jouw beurt naar de tegenstander. 

Foot Bowl

Foot Bowl

Op eigen locatie mogelijk

Combineer bowling en voetbal en je krijgt Foot Bowl! Punten scoor je met je voeten, volgens de regels van het echte bowling spel Kan je alle pionnen in één keer om stampen, then it’s a STRIKE! Haal je techniek naar boven en laat zien wie de beste schutter is…

Foot Tennis

Foot Tennis

Enkel in Masita Soccer Arena

Foot tennis is een combinatie van tennis en voetbal in één spel! Net zoals bij tennis scoor je aan de andere kant van het net maar dan met de voeten! Een beetje techniek is een plus, tegen de bal kunnen trappen een must… Daag je vrienden of collega’s uit voor dit leuke ‘Samba’ spel!

Elektroshock Voetbal

Elektroshock Voetbal

Op eigen locatie mogelijk

Zin in een potje ouderwets voetbal met een extra geladen kantje? Speel dan electroschock voetbal… Scoren doe je in team maar verwacht je aan het onverwachte! Op elk moment tijdens de match kan je tegenstander je tactisch uitschakelen. Het zal ongetwijfeld een zeer geladen duel worden tussen beide teams!

Dodgebow

Archery Tag

Op eigen locatie mogelijk

Combineer trefbal en paintbal in één spel en je krijgt Archery Tag! Net zoals bij paintbal en trefbal moet je proberen je tegenstander(s) zo snel mogelijk uit te schakelen! Dit doe je bij Archery Tag met pijl en boog! Wees snel want de pijlen vliegen je om de oren…

Dodgeball

Dodgeball

Op eigen locatie mogelijk

Dodge Ball, trefbal, tikkertje spel… Er zijn twee teams en je elimineert de tegenstander door ze met de bal uit te gooien. Vang je de bal, dan mag je een medespeler weer terug in het spel brengen! Een leuk, intensief spel dat je zeker nog eens gespeeld moet hebben.

Knotshockey

Knotshockey

Op eigen locatie mogelijk

Het klinkt misschien gek, maar Knotshockey speel je met een knots… Het wordt ook wel eens tamponhockey genoemd. De regels zijn dezelfde als bij hockey, gespeeld met twee teams, alleen wordt Knotshockey met een grotere softbal gespeeld. Scoor in één van beide doelen en zorg dat jouw team aan het einde één goal meer heeft dan het andere team.

Masita Soccer Arena

Als uitvalsbasis hebben wij gekozen om een partnerschap en samenwerking aan te gaan met de Masita Soccer Arena: deze locatie is uniek in België omdat hier het hele jaar door onder perfecte omstandigheden al onze activiteiten kunnen plaatsvinden. De indoor hal is uitgerust met 3 kunstgrasvelden en de brasserie biedt ook de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Ideaal voor verjaardagsfeesten, vrijgezellen, sportdagen en teambuilding activiteiten.