Funbal Bubbel Voetbal

Een middag Funbal staat garant voor plezier en avontuur. Bij Bubbel Voetbal weet je niet wat je te wachten staat tot het eerste fluitsignaal. Dan vliegt iedereen erin en speel je een knotsgek voetbalspel.

Het is goed mogelijk dat tijdens Bubbel Voetbal jouw voetbaltalent komt bovendrijven. Niet getreurd als dat niet het geval is. De toeschouwers zullen hoe dan ook meegenieten en lachen!

Plan je een bedrijfsuitje, activiteit onder vrienden, vrijgezellenfeest, sportdag, …?
Dan ga je bij Funbal beslist een hilarische en originele middag tegemoet!
 

Offerte aanvragen / reserveren

Praktische informatie

Hoe lang kunnen we spelen?

Funbal Bubbel Voetbal spelen is redelijk intens. Door het vallen, opstaan en de zwaarte van de bal is een activiteit van 1u vaak meer dan voldoende bij groepen tot 20 personen. Bij groepen meer dan 20 personen raden wij een activiteit van 2u aan! Tevens bestaat de mogelijk om een maatwerk concept aan te bieden bij evenementen, sportdagen, ...

Waar kan je spelen?

Funbal Bubbel Voetbal kan gespeeld worden op onze vaste locatie (AA Drink Soccer Arena Genk), maar ook op een locatie in België naar keuze. Let wel op: spelen kan enkel indoor (sporthal), op een kunstgras- of officieel voetbalveld! Bij een indoor activiteit voorzien wij ook steeds kniebeschermers.

Wat dient er aanwezig te zijn?

Om Funbal Bubbel Voetbal op een locatie naar keuze te kunnen spelen hebben wij ter plaatse stroom nodig (220V) aan het speelterrein. De locatie dient ook steeds goed toegankelijk te zijn voor ons transport en materiaal. Doelen mogen zeker niet ontbreken!
 

 

Wat bij slecht weer?

De activiteit kan enkel buiten plaatsvinden bij droog weer en een droge ondergrond. Bij regen of zeer wisselvallig weer kan er enkel uitgeweken worden naar een indoor locatie!

Andere spelmogelijkheden?

Buiten Bubbel Voetbal kunnen ook volgende activiteiten mee voorzien worden tijdens de bubbel activiteit: dikke berta, last man standing, sumo worstelen, teambal, …

Service?

Funbal zorgt op locatie voor de opbouw, richtlijnen, begeleiding en het opruimen van de materialen. Voor een vlot verloop hiervan dient de locatie een half uur voor en een half uur na de activiteit beschikbaar te zijn.