Funbal Bubbel Voetbal

Een middagje ‘Funbal' Bubbel Voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Bij een potje ‘Bubbel Voetbal’ weet niemand wat ‘m te wachten staat... Zodra het eerste fluitsignaal gaat, vliegt iedereen erin en speel je een knotsgek voetbalspel!

Bij 'Funbal' Bubbel Voetbal draait het uiteindelijk allemaal om de bubbel bal. Doordat de Bubbel Bal als een groot opgeblazen stootkussen dient voel je niets van de bumps die je gaat uitdelen. En mocht je omver gebumpt worden, kom je met een zachte plof neer.

Met ‘Funbal' Bubbel Voetbal op het programma van je bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest etc. etc. weet je zeker dat je een hilarische en tevens originele middag tegemoet gaat!

Offerte aanvragen / reserveren

Praktische informatie

Hoe lang kunnen we spelen?

Funbal Bubbel Voetbal spelen is redelijk intens. Door het vallen, opstaan en de zwaarte van de bal is een activiteit van 1u vaak meer dan voldoende bij groepen tot 20 personen. Bij groepen meer dan 20 personen raden wij een activiteit van 2u aan! Tevens bestaat de mogelijk om een maatwerk concept aan te bieden bij evenementen, sportdagen, ...

Waar kan je spelen?

Funbal Bubbel Voetbal kan gespeeld worden op onze vaste locatie (AA Drink Soccer Arena Genk), maar ook op een locatie in België naar keuze. Let wel op: spelen kan enkel indoor (sporthal), op een kunstgras- of officieel voetbalveld! Bij een indoor activiteit voorzien wij ook steeds kniebeschermers.

Wat dient er aanwezig te zijn?

Om Funbal Bubbel Voetbal op een locatie naar keuze te kunnen spelen hebben wij ter plaatse stroom nodig (220V) aan het speelterrein. De locatie dient ook steeds goed toegankelijk te zijn voor ons transport en materiaal. Doelen mogen zeker niet ontbreken!
 

 

Wat bij slecht weer?

De activiteit kan enkel buiten plaatsvinden bij droog weer en een droge ondergrond. Bij regen of zeer wisselvallig weer kan er enkel uitgeweken worden naar een indoor locatie!

Andere spelmogelijkheden?

Buiten Bubbel Voetbal kunnen ook volgende activiteiten mee voorzien worden tijdens de bubbel activiteit: dikke berta, last man standing, sumo worstelen, teambal, …

Service?

Funbal zorgt op locatie voor de opbouw, richtlijnen, begeleiding en het opruimen van de materialen. Voor een vlot verloop hiervan dient de locatie een half uur voor en een half uur na de activiteit beschikbaar te zijn.